Professionele verkoopstyling in Amsterdam

Verkoopstyling

Een professionele verkoopstyling is van essentieel belang bij het verkopen van een huis of een appartement. Met een uitnodigende inrichting, de juiste stijl en het plaatsen van meubels en passende accessoires kunnen we de woning perfect presenteren. Hierdoor komt de kijker eerder langs voor een bezichtiging en verloopt de verkoop van de woning eigenlijk vanzelf!

Verkoopstyling

De mogelijkheden van de styling zijn erg uiteenlopend. Bij het verkopen van een woning via onze makelaardij, is de verkoopstyling uiteraard standaard inbegrepen. Met onze tips & tricks is het daarnaast natuurlijk ook mogelijk om de styling zelf uit te voeren. Het beste resultaat behaal je echter wel door de verkoopstyling uit te laten voeren door onze opgeleide stylisten. Samen zorgen we voor een overtuigend geheel.

Stylen creëren

Als een woning al enige tijd volledig leeg staat beginnen we bij het begin. Zo kunnen we bijvoorbeeld een nieuwe vloer laten leggen, de muren verven en passende meubels in de belangrijkste kamers plaatsen. Als het huis nog bewoond is, gaan we aan de slag met de huidige situatie. De woning wordt volledig opgeruimd, de eigen meubels kunnen verplaatst worden en het interieur wordt aangevuld met nieuwe accessoires. Op deze manier krijgt de woning een complete nieuwe stijl en raken geïnteresseerden veel eerder overtuigt van de mogelijkheden van de verschillende ruimtes.

Professioneel perfect

We merken vaak dat het lastig is om zelf op een andere manier naar je eigen huis te kijken. Wij kijken daarom graag met een nieuwe, professionele blik naar jouw inrichting. Met onze professionele verkoopstyling kunnen we ruimtes veranderen en een nieuwe sfeer creëren. Dit alles leidt tot veel meer feelgood, eenheid in de woning en een perfecte gebalanceerde inrichting. Een perfecte presentatie zorgt voor meer bezichtigingen en een veel snellere verkoop!