Makelaardij met meerwaarde – Amsterdam

Makelaardij met meerwaarde – Amsterdam

Een huis verkopen kan eigenlijk iedereen, maar een woning snel en goed verkopen niet… Met de juiste inrichting, een professionele presentatie en een doeltreffende werkwijze zorgen wij voor een vloeiende verkoop. Onze makelaars weten precies wat werkt en dat leidt vaak tot waardevolle resultaten. The Styling Company verkoopt jouw woning zo snel mogelijk tegen de hoogste prijs!

Volwaardige makelaardij

Als makelaar in Amsterdam kun je bij ons terecht voor alle reguliere makelaarsdiensten. Denk hierbij aan het aankopen, verkopen, huren of verhuren van woningen, appartementen en bedrijfspanden. Deze expertises verlopen altijd volgens dezelfde, bewezen en effectieve werkwijze. Na een uitgebreide inspectie en een gedetailleerde waardering van het pand beginnen we aan een professionele presentatie en zorgen we voor een snelle verkoop.

Effectieve werkwijze

De eerste afspraak is uiteraard vrijblijvend. Tijdens deze ontmoeting ontvang je de benodigde informatie, bespreken we onze werkwijze en plannen we de verschillende acties zorgvuldig in. Vervolgens ontvangt je een offerte op maat en maken we duidelijke vervolgafspraken over de opdracht. Wanneer je deze accepteert komen we zo snel mogelijk in actie en kan het echte werk beginnen. We beginnen met het opruimen, herinrichten en stylen van de woning, zodat deze klaar is voor prachtige fotografie. Zo kunnen we jouw woning zo aantrekkelijk mogelijk op de markt brengen.

Waardevolle woningpresentatie

Voor het succesvol presenteren van de woning krijg je eigenlijk maar één kans. Omdat wij weten wat werkt pakken we deze kans met beide handen aan. Met jarenlange ervaring en een professionele mening kijken we naar jouw huis, zodat we samen de ware potentie naar voren kunnen laten komen. Op deze manier kunnen we ons doel behalen: de woning zo snel mogelijk verkopen tegen de hoogst mogelijke verkoopprijs!