The Styling Company: Marlies & Brigitte

Marlies Post en Brigitte Klapmeijer zijn de drijvende krachten achter The Styling Company in Amsterdam. Als zeer ervaren makelaars delen zij al jarenlang een passie voor huizen, interieur en lifestyle. Met veel enthousiasme, een persoonlijke benadering en een hoge betrokkenheid werken ze elke dag op een succesvolle wijze aan het inrichten, kopen of verkopen van woningen in de hoofdstad.

Passie ervaring

Marlies en Brigitte zijn al lang actief in de vastgoedbranche. Brigitte is afkomstig uit het Gooi en Marlies komt oorspronkelijk uit Twente. Deze combinatie heeft lange tijd gezorgd voor veel successen succes, maar de laatste tijd zochten ze toch naar een nieuwe uitdaging in de makelaardij. Ze merkten dat er steeds meer vraag was naar professionele verkoopstyling van aangeboden woningen. Na het volgen van een opleiding voor verkoopstyling zijn ze gestart met The Styling Company.

Marlies Post en Brigitte Klapmeijer

Kennis van kijkers

Zoals bekend is een goede presentatie van een woning essentieel voor het succes van de verkoop. Brigitte en Marlies weten ondertussen alles over het juist toepassen van de principes van verkoopstyling. Door dit te combineren met een ouderwetse kennis van kijkers en potentiële kopers, kunnen ze de wensen van hun klanten ontzettend goed vervullen.

Hoogst haalbaar

Marlies: “Wij houden ontzettend veel van ons werk en daarom hebben wij elke dag de drang om het zo goed mogelijk te doen. We delen onze passie voor huizen, interieur en lifestyle. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat goed werkt in de huidige tijd en markt. Onze klanten krijgen vaak maar één kans om het huis te verkopen en die kans laten wij niet aan ons voorbij gaan!”